Ofte stillede spørgsmål og svar
Her nedenfor finder du svar på en række ofte stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til info@gpsudlejning.dk Vi vil besvare dit spørgsmål hurtigst muligt.

Hvornår kan jeg senest bestille?
Du skal altid bestille senest en uge før udlejningens startdato, ellers vil det normalt være for sent.

Hvornår kan jeg tidligst bestille?
Vi modtager tidligst bestillinger 4 måneder før udlejningens startdato.

Hvor lang tid i forvejen bør jeg bestille?
Det er svært at sige, for udlejningen varierer meget. I nogle perioder er næsten alt udstyret hjemme, og i andre kan alt være udlejet en måned eller længere frem.

Kan jeg reservere udstyr i forvejen?
Udlejning sker efter først til mølle princippet, det er mest retfærdigt og lettest at administrere. Vi laver ikke foreløbige reservationer, og du har derfor kun reserveret udstyret, hvis en af følgende betingelser er opfyldt:
  1. Du har modtaget en mail, hvor det udtrykkeligt fremgår, at udstyret nu er reserveret til dig og at en kontrakt fremsendes senere.
  2. Det er mindre end to hverdage siden, du har modtaget en kontrakt til underskrift.
  3. Du har underskrevet og returneret kontrakten indenfor den anførte tidsfrist.

Kan jeg hente eller aflevere udstyret hos Cetus?
Nej, al fragt sker med Post Danmark pakkepost.

Kan jeg ringe til jer?
Vi besvarer ikke henvendelser pr. telefon vedr. GPS udlejning eller spørgsmål i forbindelse hermed. Vi har gjort det tidligere, men erfaringsvist fylder dette utrolig meget i det daglige arbejde. Skulle vi fortsat tilbyde denne service, ville det betyde en forhøjelse af prisen på det lejede udstyr, og netop den lave pris er vigtig for mange kunder. Vi håber du har forståelse for dette. Hvis du har spørgsmål vedr. udlejningen, er du altid velkommen til at sende en mail til info@gpsudlejning.dk

Kan jeg sende en email i stedet for at udfylde formularen?
Hvis du har spørgsmål vedr. udlejningen, er du velkommen til at sende en mail til info@gpsudlejning.dk. Men såfremt du ønsker at bestille, vil du under alle omstændigheder blive bedt om at udfylde formularen først.

Hvorfor anfører I ikke den samlede pris i lejekontrakten?
En del kunder fortryder bestillingen og undlader at underskrive den kontrakt, vi har fremsendt. Det koster tid at oprette og udsende kontrakten, og hvis vi skulle lave en proforma faktura, hver gang vi udsender en kontrakt, ville administrationen være større, og dermed ville lejeprisen være højere. Vi benytter priserne listet her på hjemmesiden, når vi fakturerer, så du kan let selv beregne prisen for udlejningen.

Kan I udarbejde et tilbud eller udskrive proforma-faktura til mig?
Af samme grund som i spørgsmålet ovenfor kan vi ikke tilbyde dette. Vi benytter priserne listet her på hjemmesiden, når vi fakturerer, så du kan let selv beregne prisen for udlejningen.

Hvordan beregner jeg prisen for fragt?
Du kan benytte Post Danmarks Find Prisen. Normalt vil alm. fragt være 80 kr. Hvis udstyrets nyværdi overstiger 4800 kr. sendes det dog som værdipakke. Nyværdien for eks. en Garmin eTrex Legend HCx er 1400 kr.

Giver I rabat?
Nej, priserne på udlejningen er i forvejen ret billige. Vi giver ikke rabat på de listede priser, med mindre der er tale om udlejning af meget udstyr over længere tid.

Hvorfor leverer I kun en enkelt trykt (engelsk) brugervejledning med?
Vi medsender kun en enkelt udgave af den originale brugervejledning til GPS-udstyret. Har du brug for flere, kan du downloade en pdf fra www.garmin.com Under vores beskrivelse af de enkelte GPS-modeller kan du finde direkte links til vejledningerne.

Du er desuden meget velkommen til at downloade vores egen GPS-vejledning. Du finder den under menuen Værktøj.

Hvad er historien bag www.gpsudlejning.dk?
Udlejningen blev startet tilbage i 2004, hvor geocaching var ved at blive en populær sport. Ideen var at skabe en mulighed for at foreninger, skoler, virksomheder og private kan leje et antal GPS-modtagere til en fornuftig pris.

Der er gået en del år siden, og meget har selvfølgelig ændret sig. Udlejning af GPS til bilen er ikke relevant længere, nu hvor alle har en - og ellers har naboen. Men behovet for at leje et antal til et arrangement eller en enkelt GPS til at prøve geocaching for første gang er der stadig.

Udlejningen drives i dag efter samme ide og med en minimal administration for at holde tidsforbruget og udlejningspriserne så langt nede som muligt.